Γιατί η καστανή ζάχαρη δεν είναι υγιεινή
- At 13 Οκτωβρίου, 2018
- Από admin
- In Υγεία
0

Δημήτρης Κουρέτας: Γιατί η καστανή ζάχαρη δεν είναι υγιεινή
Όλα τα μυστικά της ζάχαρης, αποκαλύπτει ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας με ανάρτησή του στο Facebook.
“Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ζάχαρης ζαχαροκάλαμο ή ζαχαρότευτλα.
Κόβονται λοιπόν σε μικρά κομμάτια και αυτά κονιορτοποιούνται, προκειμένου να απελευθερώσουν τον ζαχαρούχο χυμό.
Ο χυμός αυτός έχει συνήθως κάποιες ακαθαρσίες, όπως η λάσπη, κομμάτια μίσχου κλπ, γι’ αυτό και στη συνέχεια υπόκειται διήθησης με μηχανικές και χημικές διεργασίες.
Η συνέχεια εδώ:
Subscribe
0 Comments