Λαφαζάνης στα «ΝΕΑ»: Τελείωσαν την Ελλάδα. Εξέγερση για δημοκρατική ανατροπή
- At 25 Νοεμβρίου, 2020
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έδωσε μεγάλη, ενδιαφέρουσα και εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη, η οποία δημοσιεύεται σήμερα Δευτέρα (23/11).
Ξεχωριστή σημασία έχει ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε για επικείμενη ίδρυση νέου ριζοσπαστικού κόμματος, το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει το μεγάλο κενό, όπως είπε, στην πολιτική ζωή για μια δημοκρατική αναπτυξιακή, κοινωνική, πατριωτική ανατροπή στη ζωή της χώρας, πριν περιπέσει σε τελειωτικό οικονομικό κοινωνικό και εθνικό «αφανισμό».
Παρακολουθείστε παρακάτω την συνέντευξη…
Λαφαζάνης στα «ΝΕΑ»: Τελείωσαν την Ελλάδα. Εξέγερση για δημοκρατική ανατροπή (iskra.gr)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.