Ο Ναός του Προφήτη Ηλία βρίσκεται στην Κορυφή του βουνού στο Βογατσικόν στην δυτική Μακεδονία, Έχει κατάρρευση η σκεπή από τις βροχές εδώ και δυο χρονιά
- At 08 Ιουνίου, 2020
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0

Ρεπορτάζ δημοσιογράφος Νίκος Βάνης
Ο Ναός του Προφήτη Ηλία βρίσκεται στην Κορυφή του βουνού στο Βογατσικόν στην δυτική Μακεδονία
Έχει κατάρρευση η σκεπή από τις βροχές εδώ και δυο χρονιά και οι εικόνες της Παναγιάς, του Παντοκράτορα και του Προφήτη Ηλία έχουν καταστραφεί άμεσα πρέπει να γίνει η αποκατάσταση ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου είχε δώσει υπόσχεση να δώσει τα υλικά για να γίνει η αποκατάσταση.
Όπως μας ενημέρωσε ό δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου στη επόμενη εβδομάδα θα προκηρύσσει τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού, με ανάθεση των να δώσει τα υλικά για να γίνει η αποκατάσταση του Προφήτη Ηλία.
Υπάρχουν πολύ που θέλουν να βοηθήσουν για να γίνει η αποκατάσταση του Προφήτη Ηλία στο Βογατσικό
Nα γίνει επισκευές επιδιορθώσεις με προσωπική εργασία από τους Εθελοντές των μαστόρων της περιοχής και μου είπαν ο ένας θα κάνει την αποκατάσταση της σκεπής.
Έπίσης για την μεταφορά υλικόν θέλουν να βοηθήσουν Εθελοντές κάτοικοι του Βογατσικού. Κοινωνία πολιτών Βογατσικού
Η συνέχεια εδώ…
http://www.elliniko-fenomeno.gr/2020/06/ο-ναός-του-προφήτη-ηλία-βρίσκεται-στην/
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.