Πανικός στην Τουρκία για το ΠΓΥ ΗΡΑΚΛΗΣ (Α472): «Δεν ύψωσε Τουρκική σημαία» στην Σμύρνη – Τι απαντά το Τουρκικό ΥΠΑΜ
- At Μάρτιος 29, 2024
- Από admin
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
- 0
Σμύρνη – Πανικός έχει ξεσπάσει στα Τουρκικά social media και μέσα ενημέρωσης σήμερα για το πλοίο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, ΠΓΥ ΗΡΑΚΛΗΣ (Α-472), το οποίο πυροδότησε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη μη ύψωση της τουρκικής σημαίας κατά την επίσκεψή του στο λιμάνι της Σμύρνης στα πλαίσια του NATO. Το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας απάντησε για το γεγονός αποκαλύπτοντας στο Τουρκικό κοινό χωρίς ενδoιασμό ότι ούτε οι ίδιοι το πράτουν. Συγκεκριμένα σωρεία αντιδράσεων είχαμε από Τούρκους πολίτες που παρατήρησαν την απουσία της τουρκικής σημαίας στο ελληνικό πολεμικό πλοίο που έδεσε στην Σμύρνη λέγοντας ότι η Ελλάδα χλευάζει με αυτόν τον τρόπο την Τουρκία.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Πανικός στην Τουρκία για το ΠΓΥ ΗΡΑΚΛΗΣ (Α472): «Δεν ύψωσε Τουρκική σημαία» στην Σμύρνη – Τι απαντά το Τουρκικό ΥΠΑΜ (nemesishd.gr)