Από τον Σκαραμαγκά στα Οινόφυτα: Σχέδιο άνω του 1 δισ. ευρώ για τον νέο «διάδρομο φορτηγών» που αλλάζει τη Δυτική Αττική
- At 28 Ιουλίου, 2026
- Από IoulAp
- In Auto Moto, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Σκαραμαγκάς και Ελευσίνα–Οινόφυτα διαμορφώνουν έναν νέο εμπορευματικό διάδρομο στη Δυτική Αττική. Τι αλλάζει σε Ασπρόπυργο και Θριάσιο και ποιο είναι το πραγματικό χρονοδιάγραμμα.
Η ολοκλήρωση του Ε65 κυριάρχησε τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα των υποδομών, όμως το επόμενο μεγάλο οδικό στοίχημα μεταφέρεται πλέον στη Δυτική Αττική.
Πίσω από τις ανακοινώσεις για τον Τριπλό Κόμβο Σκαραμαγκά και τον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα–Οινόφυτα διαμορφώνεται ουσιαστικά ένας νέος εμπορευματικός διάδρομος: από το λιμάνι του Πειραιά και τον Σκαραμαγκά, μέσω Ασπροπύργου και Θριασίου, προς τα Οινόφυτα και τον εθνικό άξονα Αθηνών–Θεσσαλονίκης.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους





Πρόσφατα σχόλια