To γερμανικό βέτο για το χρέος φέρνει νωρίτερα τα νέα μέτρα
- At Αύγουστος 30, 2017
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
- 0
Μόνο με θαύμα η έξοδος από το Μνημόνιο αν δεν κλείσει η τρίτη αξιολόγηση έως το τέλος του Νοεμβρίου – «Μονομερείς ενέργειες» βλέπουν οι θεσμοί αλλά περιμένουν να περάσει η ΔΕΘ
Χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση δίνουν οι θεσμοί παρά το γεγονός ότι εντόπισαν ήδη «μονομερείς ενέργειες» στοπολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή σύμφωνα με τα λεγόμενα Ευρωπαίου αξιωματούχου στο protothema.gr.
Οι ενστάσεις αφορούν μεταξύ άλλων τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις αλλά δεν φτάνουν ακόμη μέχρι του σημείου της εμπλοκής ίσως γιατί (και) οι θεσμοί μόλις γύρισαν από διακοπές και ακόμη διαβάζουν και μελετούν το σχέδιο.
Ευρωπαϊκές πηγές διαπιστώνουν πάντως καθυστερήσεις σε διάφορους τομείς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και αναμένουν να ολοκληρωθεί η ΔΕΘ, που συνήθως συνοδεύεται από αλλαγές και εξαγγελίες, ώστε να κάνουν ταμείο.
η συνέχεια εδώ :
Subscribe
0 Comments
Newest