Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του
Εκβιάζουν την Κύπρο οι Τουρκοκύπριοι-Οι μεθοδεύσεις του ψευδοκράτους για να πλήξουν την Κυπριακή Δημοκρατία
- At 03 Απριλίου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Σε μια απροκάλυπτη προσπάθεια να στήσει ένα σκηνικό τεχνητής έντασης, το κατοχικό καθεστώς των Τούρκων στη Κύπρο επιστρατεύει για άλλη μια φορά το «όπλο» της θρησκείας. Με φόντο το προσκύνημα στο τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκέ στη Λάρνακα, η τουρκοκυπριακή ηγεσία επιχειρεί να εκβιάσει την Κυπριακή Δημοκρατία, στοχεύοντας στην επίρριψη ευθυνών και τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων στη διεθνή κοινότητα.
Η τακτική που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα, υπό τις οδηγίες της Άγκυρας, δεν είναι τυχαία. Αποσκοπεί αποκλειστικά στη συντήρηση του αφηγήματος περί ανάγκης «καλού κλίματος», την ώρα που η κατοχική πλευρά ναρκοθετεί κάθε προσπάθεια ουσίας στο Κυπριακό.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ





Πρόσφατα σχόλια