Η Ιταλία αρνείται το αίτημα της Ισπανίας να άρει τους συνοριακούς περιορισμούς μετά την κρίση στη Θέουτα
- At 08 Αυγούστου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Η Ιταλία δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί «τελεσίγραφα ή επιβολές» από τη Μαδρίτη, προσθέτοντας ότι θα διατηρήσει την αναστολή εφαρμογής των κανόνων Σένγκεν τουλάχιστον μέχρι τις 15 Αυγούστου
Η Ισπανία απείλησε την Παρασκευή να επιβάλει περιορισμούς στους ταξιδιώτες από την Ιταλία, εκτός αν η Ρώμη άρει έως την Κυριακή τους συνοριακούς ελέγχους που εφάρμοσε την περασμένη εβδομάδα, μετά τη μαζική εισροή μεταναστών στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Η Ιταλία αρνείται το αίτημα της Ισπανίας να άρει τους συνοριακούς περιορισμούς μετά την κρίση στη Θέουτα | in.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια