Οι χρυσές δουλειές της οικογένειας Τσίπρα στα χρόνια της χούντας
- At 25 Απριλίου, 2020
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Τι δείχνουν οι ισολογισμοί της τεχνικής εταιρείας σχετικά με το αν πλούτισε ή όχι η οικογένεια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Έχουν γραφτεί πολλά αστεία – και ανυπόστατα – πράγματα για την εργολαβική δραστηριότητα της οικογένειας Τσίπρα στη διάρκεια της δικτατορίας.
Μεταξύ αυτών και πως οι αδελφοί Παύλος και Ηρακλής Τσίπρας είχαν την εταιρεία «Σκαπανέας», μια ιστορική τεχνική εταιρεία (που κατέρρευσε όταν έπεσε ο σάχης στο Ιράν), η οποία όμως είχε άλλους μετόχους!
Η συνέχεια εδώ…
Οι χρυσές δουλειές της οικογένειας Τσίπρα στα χρόνια της χούντας
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια