Χίος: Παράνομοι μετανάστες προκάλεσαν ζημιές 422.000€ σε Έλληνες – Με αυτούς θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας;
- At 25 Απριλίου, 2020
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0

Την ώρα που η πολιτεία καταδιώκει Έλληνες που συμπαραστάθηκαν ειρηνικά σε συμπολίτη τους, παράνομοι μετανάστες καταστρέφουν και λεηλατούν προκαλώντας ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στην Χίο, χωρίς να αντιδράει κανείς, με τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες του να καταστρέφονται να απευθύνονται στο κράτος για να αποζημιωθούν.
Στο ποσό των 422.000 ευρώ, ανέρχονται οι απαιτήσεις αποζημιώσεων που διεκδικούν από το κράτος, κάτοικοι του δήμου Χίου, από ζημιές των περιουσιών τους που αποδίδονται σε παράνομους μετανάστες του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ.
Η συνέχεια εδώ…
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.