Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – “The Guardian”: «Ανύπαρκτα πρόβατα, μπανάνες στον Όλυμπο και μία Κυβέρνηση γεμάτη σκάνδαλα & Politico: «Μία από τις μεγαλύτερες αγροτικές απάτες της ΕΕ»
- At 08 Σεπτεμβρίου, 2025
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
“Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ελληνικής γεωργίας – Επινοήθηκε από την πολιτική ελίτ και πληρώθηκε από απλούς ανθρώπους”
Το σκάνδαλο αποτελεί ένα ακόμη οικονομικό πλήγμα για το οποίο οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώσουν και πάλι τον λογαριασμό. Το πρόστιμο που έχουν ήδη επιβάλει οι Βρυξέλλες, περίπου 415 εκατομμύρια ευρώ, θα επιβαρύνει αυτό που έχει γίνει ο πιο υπερφορτωμένος αλλά και τρίτος χειρότερα αμειβόμενος πληθυσμός της ΕΕ.
Η Ελλάδα έχει βυθιστεί σε έναν νέο κύκλο διεθνούς διασυρμού, καθώς το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αποκαλύπτει μια βαθιά ριζωμένη πολιτική διαφθορά που έχει προκαλέσει την οργή και τη συμπόνια διεθνών μέσων, όπως η έγκυρη Βρετανική εφημερίδα “The Guardian”, για την κατάσταση της ελληνικής πολιτικής σκηνής.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – “The Guardian”: «Ανύπαρκτα πρόβατα, μπανάνες στον Όλυμπο και μία Κυβέρνηση γεμάτη σκάνδαλα & Politico: «Μία από τις μεγαλύτερες αγροτικές απάτες της ΕΕ» – FANTOMAS.GR
ΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του





Πρόσφατα σχόλια