Ειρήνη Αγαπηδάκη: Αλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε – Εχασε και τις πρώτες εκλογές το ΧΑ – Αγορές: Οι παρενέργειες των… mRNA
- At 04 Οκτωβρίου, 2023
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία, Υγεία
0
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ: Με σχετική καθυστέρηση και μέσω social media επέλεξε να απαντήσει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας για το θέμα των εμβολίων και την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ενώ όμως κατέγραψε αναλυτικά προηγούμενες επιθέσεις που η ίδια υποστηρίζει ότι δέχτηκε, δεν πήρε θέση για την «ταμπακέρα»: για ποιον λόγο δηλαδή άλλαξε την αρχική απόφαση για τη συνταγογράφηση των εμβολίων μέσα σε λίγες ώρες και αφού είχε προηγηθεί η ανάρτηση του επιχειρηματία με βαριές εκφράσεις και υπονοούμενα.
Προτίμησε το… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε: «Και βέβαια, εσχάτως περάσαμε στο ότι έχω πληρωθεί για τα εμβόλια της γρίπης και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο», είναι η μόνη αναφορά στο ζήτημα, σε μια ανάρτηση 500 λέξεων.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ





Πρόσφατα σχόλια