Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του
Στην Εισαγγελία Αθηνών το πόρισμα Βουρλιώτη για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ
- At 06 Φεβρουαρίου, 2026
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για την υπόθεση που αφορά τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο. Θα διερευνηθούν τα κακουργήματα της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Οι έρευνες της αρχής με επικεφαλής τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, κατέληξαν στη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών του προέδρου της ΓΣΕΕ και άλλων έξι ατόμων, για τους οποίους διατάχθηκε η δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων. Παράλληλα, ήδη από χθες το μεσημέρι το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην αναστολή της κομματικής λειτουργίας του Γιάννη Παναγόπουλου.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Στην Εισαγγελία Αθηνών το πόρισμα Βουρλιώτη για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ





Πρόσφατα σχόλια