Circana: H ακρίβεια φέρνει ασφυξία στους 7 στους 10 καταναλωτές
- At 21 Οκτωβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Το 74% διαχειρίζεται τα οικονομικά του με δυσκολία ή ιδιαίτερη προσοχή, ενώ το 63% αγοράζει συχνά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σύμφωνα με την Circana
Έναν καταναλωτή που βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση οικονομικότερων επιλογών, μετρά προσεκτικά τις δαπάνες του και αναπροσαρμόζει τις αγοραστικές του συνήθειες, χωρίς όμως να εγκαταλείπει πλήρως τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, έτσι όπως αυτές έχουν προσαρμοστεί στην δύσκολη πραγματικότητα, σκιαγραφεί η νέα έρευνα της Circana.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια