Με τρία δρομολόγια την εβδομάδα προς το παρόν η σύνδεση Χίου – Πειραιά
- At 30 Οκτωβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Αυτοδιοίκηση, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Το «Νήσος Σάμος» αναλαμβάνει την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση της γραμμής, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσθήκης επιπλέον δρομολογίων μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες
Σε τρεις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από τη Χίο προς τον Πειραιά φαίνεται ότι περιορίζεται, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, με το πλοίο «Νήσος Σάμος» να εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια