Ελεονώρα Μελέτη: “Ρεζίλι “έγινε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου – Με τέτοια άγνοια πως θέλει να μας εκπροσωπήσει στην Ευρώπη;
- At 28 Απριλίου, 2024
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0

Βαρύτατα εκτεθειμένη για ασχετοσύνη και αβάσταχτη ελαφρότητα βγήκε από την συνομιλία της με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” η Ελεονώρα Μελέτη.
Η τηλεπαρουσιάστρια που πριμοδοτείται παρασκηνιακά έναντι πεπειραμένων συνυποψηφίων της, όπως η Ελίζα Βόζεμπεργκ, άρχισε να ψελλίζει κάτι πληκτικές και ανούσιες αοριστολογίες, όταν ο Χατζηνικολάου τις έθεσε ένα-δυο απλά και συγκροτημένα ερωτήματα, που έπρεπε η ίδια να τα περιμένει και να έχει προετοιμαστεί στοιχειωδώς!
Όπως προκύπτει αβίαστα από τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο με τον οικοδεσπότη της εκπομπής,η υποψήφια της Ν.Δ.δεν είναι μόνον άσχετη με τα μελλοντικά της καθήκοντα,αλλά δεν στρώθηκε να μελετήσει(όπως επιτάσσει και το επίθετο της!)από την στιγμή που πήρε το χρίσμα!
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του