Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.
Επεισόδια στο Σύνταγμα: 47 προσαγωγές ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ
- At 29 Αυγούστου, 2021
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0

Σαράντα επτά άτομα προσήχθησαν τελικά για τα επεισόδια που σημειώθηκαν απόψε σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
“Την 18.00 ώρα σήμερα (Κυριακή 29 Αυγούστου 2021), μετά από κάλεσμα, μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης διαφόρων Οργανώσεων και διαδικτυακών Ομάδων, για συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα “Οι Έλληνες δεν δέχονται υποχρεωτικές και υποταγές – όχι στον εμβολιασμό”, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση 7.500 περίπου ατόμων στο χώρο της Πλατείας Συντάγματος.
Δείτε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
https://www.antonionews.gr/?p=324302
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Subscribe
0 Comments
Newest