Ηχηρό «όχι» των Ισλανδών στις Βρυξέλλες: Με 52,8% αρνήθηκαν την ένταξη στην Ε.Ε.
- At 31 Αυγούστου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Με 52,8% η Ισλανδία αρνήθηκε την ένταξη στην Ε.Ε., αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει τη «διαφορετικότητα» του λαού της και αποτελεί δεινό πλήγμα στο γόητρο της Ενωσης
«Και τι θα κερδίσουμε; Μια χαρά είμαστε όπως είμαστε. Προτιμώ τη διαφθορά των Ισλανδών, παρά τη δικτατορία των Βρυξελλών», είπε ο Ινγκιμαρ, ένας 55χρονος εργάτης, στο ρεπορτάζ της γαλλικής Liberation στο Ρέικιαβικ, λίγες μέρες πριν από το δημοψήφισμα του Σαββάτου σχετικά με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Ισλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, οι οποίες είχαν διακοπεί το 2013.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Ηχηρό «όχι» των Ισλανδών στις Βρυξέλλες: Με 52,8% αρνήθηκαν την ένταξη στην Ε.Ε.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια