Η ΕΕ συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για τη μεταναστευτική κρίση στη Θέουτα – Στο τραπέζι κοινή απάντηση στις εξελίξεις σε Ισπανία και Μαρόκο
- At 03 Αυγούστου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αντικείμενο την κρίση στη Θέουτα, έπειτα από αίτημα 22 κρατών-μελών αλλά και της ισπανικής κυβέρνησης.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση συγκαλεί την ερχόμενη Τρίτη έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εσωτερικών, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Θέουτα μετά τις μαζικές απόπειρες παράτυπης εισόδου μεταναστών από το Μαρόκο.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια