Η Ελένη Ράικου απαλλάχτηκε από το πειθαρχικό για την υπόθεση εξαιτίας της οποίας παραιτήθηκε από εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς
- At 30 Σεπτεμβρίου, 2019
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0

Στην απαλλαγή της εισαγγελέα Εφετών Ελένης Ράϊκου για την πειθαρχική δίωξη που της είχε ασκηθεί σχετικά με την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου , προχώρησε προ – αρκετού- καιρού, το 9μελες Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.
Η κα Ράικου αρχικά είχε απαλλαγεί από το επταμελές πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου, λίγο καιρό πριν αναλάβει τα καθήκοντά του στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο Μιχ. Καλογήρου τον Σεπτέμβρη του 2018. Η απαλλαγή ήρθε περίπου ένα χρόνο μετά την παραίτησή της τον Μάρτιο του 2017 με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονταν σε αυτό που τελικά οδήγησε την άσκηση σε βάρος της πειθαρχικού ελέγχου.
H συνέχεια εδώ…
Subscribe
0 Comments