Με Κλωναρίδη και νέους στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός
- At 31 Ιανουαρίου, 2017
- Από admin
- In Αθλητικά
0

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ενώ πλην των Μίγγου, Χατζηγιοβάνη πήρε μαζί του και τους Πίσπα, Μπουζούκη.
Το 3-0 του πρώτου αγώνα με τον Κισσαμικό στην Λεωφόρο δίνει στον Μαρίνο Ουζουνίδη την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές του ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης (1/2) στην Κρήτη.
Για το λόγο αυτό ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός 20αδας τους Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Τελάντερ και φυσικά τους Λέτο, Κουρμπέλη που ακόμα δεν είναι έτοιμοι.
Αντίθετα συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Βίκτωρ Κλωναρίδη ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ντεμπούτο του με το τριφύλλι. Επίσης στην αποστολή έχει μαζί του και τους νεαρούς Γιάννη Μπουζούκη, Σωτήρη Πίσπα όπως φυσικά τους Μίγγο, Χατζηγιοβάνη.