Ζητήσαμε «άδεια» για καλώδιο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!
- At 29 Οκτωβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Μας «καρφώνουν» πάλι οι Τούρκοι! Αφορά οπτικές ίνες για τη σύνδεση με τη Μέση Ανατολή και δημιουργεί προηγούμενο για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Κύπρο
Μας «καρφώνουν» πάλι οι Τούρκοι, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, καθώς όλα δείχνουν πως ζητήσαμε την πρώτη «άδεια» από τον Ερντογάν για καλώδιο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Ενα εξαιρετικά ανησυχητικό σκηνικό, που απειλεί να δημιουργήσει τετελεσμένα εις βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, στήνεται αθόρυβα τις τελευταίες ώρες.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια