Η Αργεντινή πηγαίνει στα δικαστήρια την Βρετανία για την ΑΟΖ στα Φώκλαντ
- At 26 Οκτωβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Την ώρα που εξοπλίζεται
Ο «πόλεμος» Αργεντινής-Αγγλίας για τα Νησιά Φώκλαντ πήρε νέα διάσταση με το Μπουένος Άιρες να μην αφήνει τα νησιά και τον πλούτο που κρύβει η ΑΟΖ στα χέρια των Βρετανών.
Η Αργεντινή κατέφυγε στο ITLOS λόγω της έναρξης ερευνών πετρελαίου από το Ηνωμένο Βασίλειο στη λεκάνη Sea Lion, βόρεια των Νήσων Φώκλαντ.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Η Αργεντινή πηγαίνει στα δικαστήρια την Βρετανία για την ΑΟΖ στα Φώκλαντ – Pronews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια