Η Ταγματάρχης (ΠΖ) Σοφία Μπεκατώρου άνοιξε τον δρόμο καταγγελιών από στελέχη ΕΔ, ΔΑ για σεξουαλική παρενόχληση;
- At 19 Φεβρουαρίου, 2021
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
Η κ.Σοφία Μπεκατώρου είναι δις Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι γυναίκα, μάνα και σπουδαγμένος άνθρωπος, αλλά είναι και Ταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού.. Με λίγα λόγια μία εμβληματική Γυναίκα ,με πολλούς ρόλους, που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου κι έτυχε της στήριξης της Ελληνικής Κοινωνίας, της Πολιτικής και Πολιτειακής Ηγεσίας.
Είναι γνωστές οι αντιδράσεις που προκάλεσε η τόλμη της αλλά και η “χιονοστιβάδα” αποκαλύψεων που είχαμε στον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο με την Δικαιοσύνη να έχει ήδη ενεργοποιηθεί προς διερεύνηση πλήθους καταγγελιών.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια…
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια