Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.
Μετονομασία ΚΙΝΑΛ σε ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Λοβέρδος
- At 21 Σεπτεμβρίου, 2021
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Παρουσιάζοντας την πλατφόρμα με την οποία θα διεκδικήσει την ηγεσία άσκησε κριτική στη Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για «θέσεις πολιτικά κενές και αμήχανες».
Το τελικό του πολιτικό μανιφέστο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, την «Πράσινη Επανάσταση» με βασικό σύνθημα την «επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ», παρουσίασε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος σε διαδικτυακή εκδήλωση. Ο Βουλευτής Αθηνών –σε πράσινο φόντο και με τον πασοκικό ήλιο να τον συνοδεύει– ανέφερε ότι θα εισηγηθεί στο συνέδριο τη μετονομασία του ΚΙΝΑΛ σε ΠΑΣΟΚ, ωστόσο διευκρίνισε ότι το προσκλητήριό του περιλαμβάνει όλες τις δυνάμεις του ενιαίου φορέα. «Θέλουμε κοντά μας εκείνους που ήρθαν στον χώρο όταν πολλοί έφευγαν», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του, τονίζοντας, ωστόσο, πως «δεν μπορούμε να κρύβουμε το όνομα του ΠΑΣΟΚ για να κρατάμε ένα όνομα που επελέγη από ανθρώπους οι οποίοι λίγο μετά αποχώρησαν».
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
https://fantomas.gr/metonomasia-kinal-se-pasok-proteinei-o-loverdos/
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ





Πρόσφατα σχόλια