Νέο χτύπημα για τους Τούρκους: Ο LNA βομβάρδισε τη μεγαλύτερη βάση της Άγκυρας στη Λιβύη
- At 27 Απριλίου, 2020
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Σημαντικά χτυπήματα δέχονται οι τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη
Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) εξαπέλυσε μια βαριά επίθεση στην αεροπορική βάση Μίτιγκα στην Τρίπολη την Κυριακή, στοχεύοντας σε αρκετές τοποθεσίες της στρατηγικής εγκατάστασης που στεγάζουν τα τουρκικά στρατεύματα και όπλα.
Σύμφωνα με πηγές από την Τρίπολη, ο LNA στοχοποίηση την αεροπορική βάση (πλέον) Μίτιγκα προκαλώντας μια σειρά εκρήξεων που μπορούσαν να ακουστούν σε όλη την πρωτεύουσα. Η Mitiga Airbase είναι η κύρια βάση της Τουρκίας στη Λιβύη, καθώς στεγάζει όχι μόνο τους στρατιώτες τους, αλλά και τον στρατιωτικό τους εξοπλισμό.
«Οι τρομοκρατικές πολιτοφυλακές του Χαφτάρ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τους πυραύλους του Γκραντ στο αεροδρόμιο της Μίτιγκα και στις κατοικημένες γειτονιές της γύρω του», ανακοίνωσαν οι δυνάμεις της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) σήμερα το απόγευμα.
Η συνέχεια εδώ…
Νέο χτύπημα για τους Τούρκους: Ο LNA βομβάρδισε τη μεγαλύτερη βάση της Άγκυρας στη Λιβύη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια