Ν. Κακλαμάνης: Για τη Βουλή δεν υπάρχει Κ.Ο. «Συμμαχία των Ελλήνων» – Ας δηλώνουν ό,τι θέλουν
- At 29 Οκτωβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Τι απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής σχετικά με την επιστολή που έστειλαν σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές, προερχόμενοι από τους «Σπαρτιάτες»
Για τη Βουλή δεν υπάρχει Κοινοβουλευτική Ομάδα «Συμμαχία Ελλήνων», ξεκαθάρισε σήμερα ο πρόεδρος του κοινοβουλίου, Νικήτας Κακλαμάνης, στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια