Ο Ελληνικός Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας, οι πανδημίες, οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και τα δικαιώματα του ανθρώπου.
- At 24 Απριλίου, 2020
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Χρόνια Πολλά, Αναστάσιμα και Σωτήρια σε όλη την οικουμένη, σε όλον τον κόσμο. Ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, ο οποίος εορτάζε να μεσιτεύει για όλους μας. Ήδη πέρασε η περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής και η εορτή της Αναστάσεως και είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα, τα οποία έχουν προκύψει για την “επόμενη ημέρα” στην ζωή μας μετά την εμφάνιση του κορονοϊου. ( – Εμβόλιμα θα ήθελα να επισημάνω για άλλη μία φορά, ότι παρανόμως και σκανδαλωδώς στερήθηκε ο Ελληνικός λαός Την Θεία Κοινωνία, η οποία είναι Ο Ίδιος Ο Χριστός Ζωντανός, η ίδια η Ζωή και ΔΕΝ μεταδίδει απολύτως κανέναν ιό. Σκανδαλωδώς και παράνομα έκλεισαν η εκκλησίες. Φάνηκε ξεκάθαρα τελικά, ότι αυτό ήταν το πρόβλημα της κυβέρνησης, Ο Ίδιος Ο Χριστός – ).
Η συνέχεια εδώ…
https://enromiosini.gr/arthrografia/%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB/
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια