Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.
Περιφέρεια Αττικής: «Τα fake news Σγουρού και η αλήθεια για τη λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας»
- At 19 Ιουλίου, 2021
- Από IoulAp
- In Αυτοδιοίκηση, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Δριμεία απάντηση στον Γιάννη Σγουρό για το θέμα της Νομικής Υπηρεσίας δίνει η περιφερειακή Αρχή του Γιώργου Πατούλη, κάνοντας λόγο για «fake news».
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Για μια ακόμη φορά ο πολιτικά «εξαφανισμένος» κ. Σγουρός επιχειρεί με fake news να κερδίσει πέντε λεπτά δημοσιότητας, εκδίδοντας ανυπόστατες και ψευδείς ανακοινώσεις, που αναδεικνύουν τα πολιτικά του αδιέξοδα.
Αυτή τη φορά «η λάσπη στον ανεμιστήρα» του κ. Σγουρού αφορά στη λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και τον ισχυρισμό προσκείμενων προς αυτών Μέσων, πως δήθεν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης προωθεί υποψήφιο της παράταξης για επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Περιφέρεια Αττικής: «Τα fake news Σγουρού και η αλήθεια για τη λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας» (amarysia.gr)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ





Πρόσφατα σχόλια