Η προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου βρίσκεται, εκτός των άλλων, πίσω από την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού στον Εχίνο και την Ξάνθη, αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Ελεύθερος Τύπος» για την Θράκη.
Πώς το «μαύρο χρήμα» και η τούρκικη προπαγάνδα συνέβαλλαν στην έξαρση του κορονοϊού στη Θράκη
- At 21 Ιουνίου, 2020
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Τα σχεδόν 100 νέα κρούσματα και οι 6 νεκροί των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι υπήρξαν και θύματα της συστηματικής προσπάθειας του τουρκικού προξενείου να πείσει -σύμφωνα με πληροφορίες- τους πιστούς ότι «δεν υπάρχει κορονοϊός» κι όλα γίνονται για να περιοριστούν τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας.
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια