Τάσος Γκουριώτης: «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες – Υπάρχουν παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί στην χώρα μου» (upd)
- At 14 Μαΐου, 2019
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Με την φράση «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες αλλά, συνολικά, παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί στην Ελλάδα», ο διευθυντής του pronews.gr και υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, Τάσος Γκουριώτης περιέγραψε την βασική αιτία για το μείζον πρόβλημα της εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία σήμερα, στο συνέδριο Exposec Defense World του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, στο οποίο ήταν εκ των ομιλητών.
Διευκρίνισε βέβαια ότι οι παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί στη χώρα, χωρίζονται σε «αναγκαστικά παράνομους μετανάστες» (αυτούς που χαρακτηρίζονται ως «πρόσφυγες» λόγω του πολέμου στις χώρες τους) και σε «εθελούσιους παράνομους μετανάστες», τους λεγόμενους «οικονομικούς μετανάστες» λόγω της βασικής αιτίας που παραβιάζουν τη νομοθεσία της χώρας σε ότι αφορά την είσοδο και εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.
Η συνέχεια εδώ:





Πρόσφατα σχόλια