Τα… πήρε ο Μητσοτάκης με τον Αδωνι
- At 31 Μαρτίου, 2025
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Πολύ… άτυχος είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, καθώς είναι στην «τηλεοπτική απομόνωση» εδώ και έναν μήνα, πληρώνοντας τις προκλητικές του δηλώσεις για το έγκλημα των Τεμπών, αλλά χρησιμοποιείται και ως αποδιοπομπαίος τράγος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός είναι σφόδρα ενοχλημένος από το αντάρτικο υπουργών και βουλευτών, εξαιτίας των αυξήσεων στις Ενοπλες Δυνάμεις και… τιμώρησε τον υπουργό Υγείας για να συνετιστούν και οι υπόλοιποι. Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας, την οποία όμως ακύρωσε αργά χθες το βράδυ. Το μήνυμα στον Αδωνι Γεωργιάδη και στους υπολοίπους είναι σαφές: «Αφήστε τον… συνδικαλισμό».
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους





Πρόσφατα σχόλια