Το τελεσίγραφο Δένδια σε Μαξίμου και Αποστολίδη
- At 20 Ιανουαρίου, 2021
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Η χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής ήταν ιστορική σημασίας. Είναι η πρώτη φορά που υπουργός εξωτερικών στέλνει τελεσίγραφο στον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, τον άνθρωπο δηλαδή που τον έχει τοποθετήσει στην συγκεκριμένη θέση, αναφορικά με τα εθνικά θέματα.
Αυτό ήταν το τελεσίγραφο του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, προς τον πρωθυπουργό, το μέγαρο Μαξίμου και τον επικεφαλής που έχει τοποθετηθεί από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, πρέσβη Παύλο Αποστολίδη.
Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια…
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια