Χαλκίδα: Ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού διορίστηκε ελεγκτής στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου με υπογραφή Πιτσιλή
- At 29 Μαΐου, 2024
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Και ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού της ΔΟΥ Χαλκίδας, Χρυσοβαλάντης Μπακαρό, διορισμένος σε νευραλγική θέση της ΑΑΔΕ με ειδική αιτιολογία Πιτσιλή. Άλλη μία ανακάλυψη της ερευνητικής ομάδας του Documento που έρχεται να ισχυροποιήσει το γεγονός ότι ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γεώργιος Πιτσιλής, επιλέγει κατ εξακολούθηση να διορίζει αρεστούς του.
Μια Ανεξάρτητη -καθώς φαίνεται όχι και τόσο- Αρχή τελεί υπό την αιγίδα του διοικητή της, Γεώργιου Πιτσιλή, ο οποίος επιλέγει κατ’ εξακολούθηση να διορίζει αρεστούς του σε νευραλγικές θέσεις ευθύνης, ακόμη και άτομα που κατηγορούνται πλέον για ηγετικό ρόλο σε εγκληματικές οργανώσεις, παραβλέποντας τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων και προβάλλοντας μια «ειδική αιτιολογία», που ο ίδιος θέσπισε (ναι, ναι ο ίδιος).
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του





Πρόσφατα σχόλια