Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019
Το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (;;;) θέλει ο Αλέξης Τσίπρας…
Από δεκαετίες υπάρχει οργανωμένο σατανικό σχέδιο εκτουρκισμού της Θράκης μας! Που σε αυτό εντάσσεται και η προδοτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, των Τσίπρα και Γαβρόγλου! Οι οποίοι μετά την καρατόμηση των νόμιμων Μουφτήδων στη Θράκη μας, οι οποίοι διορίζονταν από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα από το Υπουργείο Παιδείας, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη (και στην Τουρκία), προωθούν σχέδιο εκλογής τους, κατ΄ επιθυμία και εντολή του Ρ. Τ. Ερντογάν! Έτσι, θα καταστήσουν στην μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, θρησκευτικούς ηγέτες, πράκτορες της Τουρκίας και του Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, αργά αλλά σταθερά θα πραγματοποιηθεί η τουρκοποίηση – μουσουλμανοποίηση της Δυτικής Θράκης, που εν ευθέτω χρόνο θα αυτονομηθεί από τον κορμό της Ελλάδος!
Αυτός είναι και ο διακαής πόθος του Ερντογάν! Και ξαφνικά, από το πουθενά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Τουρκίας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης σκέφτηκαν πως ωρίμασε το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης! Που ως αντάλλαγμα – όπως είπε στην προ ημερών κοινή συνέντευξη Τύπου Τσίπρα – Ερντογάν – ο Ρ. Τ. Ερντογάν ζητάει την εκλογή των Μουφτήδων στη Δυτική Θράκη!
Στο σημείο αυτό βρίσκεται άλλη μια μεγάλη προδοσία της κυβερνήσεως μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μετά την αποδοχή της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου παρέδωσαν τη Μακεδονία μας, ετοιμάζονται να παραδώσουν στον εχθρό και τη Θράκη μας!
Άκουσον – άκουσον! Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας θέλει διακαώς να ανοίξει τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης! Ναι, ο άθεος, ο αθεολόγητος, ο οποίος θα πετσοκόψει τους μισθούς των ιερωμένων, του εθνικού κυττάρου της Ορθοδοξίας μας, ενδιαφέρεται να ανοίξει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης για να διδάσκεται η Θεολογία!
Είναι δυνατόν ο Οικουμενικός Πατριάρχης να μην αντιλαμβάνεται το δόλιο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του; Είναι δυνατόν να κωφεύει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος;
Ποιος τελικά θα υπερασπιστεί την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μας από τους άρπαγες;;






Πρόσφατα σχόλια