Μητσοτάκης: Θέατρο διπλωματικής πυγμής
- At 31 Οκτωβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Καταγγέλλει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, που όμως ζει και βασιλεύει, και την ίδια ώρα ομολογεί κυνικά ότι θα «ενημερώσει» την Αγκυρα για το καλώδιο
Η κυβέρνηση συνεχίζει τους επικοινωνιακούς ακροβατισμούς, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς στην ανατολική Μεσόγειο. Από τη μία, παρακολουθούμε ένα θέατρο «διπλωματικής πυγμής» από τον Μητσοτάκη, ο οποίος καταγγέλλει στα διεθνή φόρα και τα μέσα ενημέρωσης το τουρκολιβυκό μνημόνιο. Από την άλλη, εντός συνόρων, μια βροχή κυβερνητικών στελεχών πασχίζει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, βαφτίζοντας τις διπλωματικές υποχωρήσεις «συνήθεις διαδικασίες».
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Μητσοτάκης: Θέατρο διπλωματικής πυγμής
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια