Η αυλή του Μιχάλη Μπεκίρη: Αδέλφια, σύζυγος, κουμπάροι, φίλοι και δημόσιο χρήμα
- At 02 Νοεμβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Συγγενείς, φίλοι και κουμπάροι του Μιχάλη Μπεκίρη εμφανίζονται σε δημόσιες συμβάσεις, διοικητικές θέσεις και χρηματοδοτήσεις, εγείροντας ερωτήματα για το δίκτυο επιρροής του.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πρώην διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή, Μιχάλης Μπεκίρης, φέρεται να εμφανίστηκε στην Πάτρα με ένα υπερπολυτελές τζιπ, ένα Range Rover. Εύλογα, υπήρξαν ερωτήματα με ποια ιδιότητα χρησιμοποιούσε ο κ. Μπεκίρης το κυβερνητικό όχημα. Αυτό είναι το λιγότερο βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πως στην υπηρεσία του κ. Μπεκίρη φαίνεται πως βρίσκονταν 4 αστυνομικοί.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Η αυλή του Μιχάλη Μπεκίρη: Αδέλφια, σύζυγος, κουμπάροι, φίλοι και δημόσιο χρήμα | in.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια