Τι απαντά η Ελλάδα στο «καζάν – καζάν»: Διάλογος με όρους και χωρίς σημαδεμένη τράπουλα
- At 03 Σεπτεμβρίου, 2020
- Από admin
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Η Αθήνα ταυτόχρονα απορρίπτει την προβοκάτσια με τους Τούρκους δημοσιογράφους στο Καστελόριζο.
Σαφές πλαίσιο απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα θέτει η κυβέρνηση, διαμηνύοντας πως είναι στο χέρι της Άγκυρας να επιλέξει αποκλιμάκωση ή κυρώσεις από την ΕΕ και τονίζοντας ότι η Αθήνα είναι υπέρ του διαλόγου, αλλά με όρους και χωρίς απειλές.
Γράφει η Βίκυ Σαμαρά
Ήταν χαρακτηριστική δε η απάντηση της κυβέρνησης δια του εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στο «καζάν – καζάν» του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που εμφανίζεται τώρα να ζητά διάλογο για μία λύση από την οποία θα βγουν κερδισμένες και οι δύο χώρες.
Δείτε παρακάτω την συνέχεια…
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/6594707/ti-apanta-i-ellada-sto-kazan-kazan-dialogos-me-oroys-kai-choris-simademeni-trapoyla?utm_medium=onesignal&utm_source=notification&utm_campaign=alert&utm_content=post
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια