Σκάνδαλο υπό εξέλιξη στην χρηματοδότηση του ΚΥΤ Φυλακίου από τους Μητσοτάκη-Μηταράκη καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ
- At 08 Απριλίου, 2021
- Από admin
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6/4/2021
Για αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού στην χρηματοδότηση της «αναβάθμισης της δομής φιλοξενίας Φυλακίου Έβρου» αναφέρει αθώα το δελτίο τύπου της 6ης Απριλίου του Υπουργείου του κ. Μηταράκη, αλλά προκαλώντας φόβους για τις ένοχες συνέπειες που το δίδυμο Μητσοτάκη-Μηταράκη προσπαθεί να κρύψει.
Με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό ταμείο εσωτερικής ασφάλειας θα προχωρήσει η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου. ΟΜΩΣ, το ταμείο εσωτερικής ασφάλειας είναι για την ασφάλεια των συνόρων, δηλαδή οι πονηροί της ΝΔ αντί να αντλήσουν κονδύλια από το ευρωπαϊκό ταμείο μετανάστευσης, βάζουν χέρι σε χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να δοθούν στην ολοκλήρωση του φράχτη 210 χιλιομέτρων (27 χιλιόμετρα μόνο θα φράξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη) για θερμικές κάμερες, προσλήψεις στρατιωτικών, συνοριοφυλάκων κλπ.
Γιατί όμως το κάνουν αυτό; Θα είμαστε κινδυνολόγοι αν λέγαμε ότι ο λόγος είναι: για να έχουν σε επιφυλακή το ταμείο μετανάστευσης ώστε να μπορούν να φτιάξουν και άλλες δομές στην ενδοχώρα.
Τελικά το «μεταναστευτικό» ανοίγει μεγάλες μπίζνες για τα γαλάζια στελέχη.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.






Πρόσφατα σχόλια