NEA ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» για τον ΣΥΡΙΖΑ! ΑΝΟΙΓΕΙ κι άλλο η ψαλίδα! ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ συσπείρωσης για την… Μεγάλο «ΣΟΚ» για ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ και Λεβέντη!
- At 11 Απριλίου, 2017
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Tην πεποίθηση ότι ο πρωθυπουργός καθυστερεί να κλείσει τη συμφωνία με τους θεσμούς για πολιτικούς λόγους (πολιτικό κόστος, παραμονή στην εξουσία) εκφράζουν επτά στους δέκα Έλληνες – και πέντε στους 10 εκλογείς του ΣΥΡΙΖΑ – στη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσιάστηκε στα Νέα της Τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σημαντικό προβάδισμα (17,5%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στα ευρήματα της δημοσκόπησης του ΠΑΜΑΚ καταδεικνύονται επίσης το βαρύ κλίμα που επικρατεί στη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων για το μέλλον.
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου η ΝΔ προηγείται με 17,5%, συγκεντρώνοντας 33% (από 32,5% στην προηγούμενη δημοσκόπηση) έναντι 15,5% του ΣΥΡΙΖΑ (αμετάβλητο ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενη σφυγμομέτρηση), η Χρυσή Αυγή σημειώνει 7,5% (αμετάβλητο), το ΚΚΕ 7% (έναντι 7,5%), 6,5% η ΔΗΣΥ (αμετάβλητο ποσοστό), από 2% Το Ποτάμι (1,5%), οι ΑΝΕΛ (2,5%), η Ένωση Κεντρώων (αμετάβλητο) και η Πλεύση Ελευθερίας (αμετάβλητο ποσοστό). 1% καταγράφει η ΛΑΕ. Άλλο κόμμα προκρίνει το 6,5% των ερωτώμενων (αμετάβλητο ποσοστό συγκριτικά με την περασμένη δημοσκόπηση) και 15% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ (αμετάβλητο).
η συνέχεια εδώ :





Πρόσφατα σχόλια