Η απάντηση της υφυπουργού Παιδείας Δ.Μιχαηλίδου για το κλείσιμο σχολείων: «Το περπάτημα κάνει καλό»!
- At 12 Δεκεμβρίου, 2023
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
«Ο ΠΟΥ συστήνει να περπατάμε όλοι 8 χλμ. την ημέρα για καλή υγεία» είπε στέλνοντας τους μαθητές να περπατούν χιλιόμετρα για να πάνε και να έλθουν από τα σχολεία τους!
«Το περπάτημα κάνει καλό»: Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνας Νοτοπούλου σχετικά με τις συγχωνεύσεις σχολείων στη Θεσσαλονίκη!
Η Κατερίνα Νοτοπούλου μίλησε για την επικινδυνότητα για τους μαθητές που πρέπει να απομακρυνθούν από το οικείο σχολικό περιβάλλον και τη γειτονιά τους και να περπατούν καθημερινά έως και δυο χιλιόμετρα σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Η απάντηση της υφυπουργού Παιδείας Δ.Μιχαηλίδου για το κλείσιμο σχολείων: «Το περπάτημα κάνει καλό»! – Pronews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ





Πρόσφατα σχόλια