Κατά την δευτερολογία του από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους λόγους που η κυβέρνηση προχωρά σε μία «προσεκτική ανακατανομή δραστηριοτήτων» με 3.500 κρούσματα ημερησίως όταν αντίθετα «έκλεινε» τον Ιανουάριο με 1.000.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια…
https://sputniknews.gr/20210402/mitsotakis-giati-kleisame-me-1000-kroysmata-kai-anoigoyme-me-3500-11201595.html?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=sputnik_gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Αό τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.






Πρόσφατα σχόλια