«Μπηχτές» Ν.Κακλαμάνη προς Κ.Μητσοτάκη: «Έχετε λεφτά να στέλνετε στην Ουκρανία αλλά δεν έχετε για να δώσετε στους αγρότες»
- At 12 Απριλίου, 2024
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Σε ό,τι αφορά τους «Σπαρτιάτες» είπε «ό,τι εκλέγει ο λαός δεν πρέπει να το “ξε-εκλέγει” ένα δικαστήριο»
Λάβρος κατά της επιλογής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να στηρίζει με κάθε τρόπο και μέσον την Ουκρανία, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης o οποίος είπε ότι δεν αποδέχεται μία Ευρώπη η οποία έδωσε 145 δισ. ευρώ στο Κίεβο αλλά δεν βρήκε 5 δισ. ευρώ για να τα δώσει στους αγρότες!
Αυτό που εννοούσε ο πρώην υπουργός και χρησιμοποίησε την ΕΕ για να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι ότι υπάρχουν λεφτά για την Ουκρανία αλλά όχι για να δοθούν στους αγρότες.
«Μπηχτές» Ν.Κακλαμάνη προς Κ.Μητσοτάκη: «Έχετε λεφτά να στέλνετε στην Ουκρανία αλλά δεν έχετε για να δώσετε στους αγρότες» – Pronews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του





Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…