«Μη σκύβεις Καστελόριζο στο τουρκικό φιρμάνι, την Κρήτη που χεις στήριγμα, φοβούνται οι σουλτάνοι…»
- At 05 Οκτωβρίου, 2020
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Όταν γνωρίζεις την προσφορά του Κλήρου στους επαναστατικούς αγώνες, κρατάς το Σύμβολο της Πατρίδας σου, και φωτογραφίζεσαι μπροστά από την προτομή της κυράς της Ρω στο Καστελόριζο και να είσαι από την Κρήτη!!
Πως να μην νιώθεις ρίγος, ανατριχίλα, να κοχλάζει το αίμα σου να ποθείς την ελευθερία τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας σου….
Αυτά τα λόγια βγαίνουν απ’ τα χείλη Μανούσου Πουλινάκη, με καταγωγή από τα Σκούρβουλα και τα Χουστουλιανά της Μεσαράς!
Δείτε παρακάτω την συνέχεια…
https://e-mesara.gr/mi-skyveis-kastelorizo-sto-toyrkiko-firmani-tin-kriti-poy-cheis-stirigma-fovoyntai-oi-soyltanoi/
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια