Το σχέδιο ανατροπής του Μητσοτάκη από τη Νέα Δημοκρατία – Ο Σαμαράς κινείται μεθοδικά και κερδίζει πόντους στο δεξιό στρατόπεδο- Οι τελευταίες κινήσεις του με στελέχη
- At 06 Αυγούστου, 2026
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ένα κόμμα ευκαιριακών μεταγραφών, αλλά έναν σχηματισμό που θα εκφράζει τη συντηρητική και πατριωτική βάση
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς τυμπανοκρουσίες και με απόλυτα ελεγχόμενες κινήσεις, ο Αντώνης Σαμαράς προετοιμάζει τη μεγάλη πολιτική επιστροφή του. Οι επαφές γίνονται προσωπικά, οι αποφάσεις λαμβάνονται αποκλειστικά από τον ίδιο και κάθε όνομα αξιολογείται με πολιτικά, ιδεολογικά και εκλογικά κριτήρια.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Το σχέδιο ανατροπής του Μητσοτάκη από τη Νέα Δημοκρατία – Ο Σαμαράς κινείται μεθοδικά – Radar.gr | Radar.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια