Έλληνες της Αμερικής: «Ανεπιθύμητοι στη Νέα Υόρκη για την 25η Μαρτίου οι βουλευτές που πούλησαν τη Μακεδονία»
- At 17 Φεβρουαρίου, 2019
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Ανεπιθύμητοι στη Νέα Υόρκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου οι Έλληνες βουλευτές σύμφωνα με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.
Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν με τη μεγαλειώδη παρέλαση του Ελληνισμού στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης προς τιμήν της 198ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας και σε αυτή την παρέλαση δεν πρόκειται να προσκληθεί κανένας Έλληνας βουλευτής!
Η φετινή Παρέλαση θα είναι αφιερωμένη στην 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων με συνθήματα και για τα εθνικά θέματα της Μακεδονίας, της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των Τελεταρχών και σύμφωνα με πληροφορίες θα πρόκειται για επιλογές που θα κάνουν πάταγο.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης Πέτρος Γαλάτουλας ανακοίνωσε πως φέτος για πρώτη φορά αποφασίστηκε ομόφωνα να μην σταλεί η οποιαδήποτε πρόσκληση προς τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς η ψήφιση της συμφωνίας στις
Πρέσπες έχει εξοργίσει την πλειοψηφία της ομογένειας.
Η συνέχεια εδώ:
https://www.ethnikosmaxitis.gr/ellines-tis-amerikis-anepithymitoi-sti-nea-yorki-gia-tin-25i-martioy-oi-voyleytes-poy-poylisan-ti-makedonia/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter





Πρόσφατα σχόλια