Την ώρα που οι ημέρες που διανύουμε χαρακτηρίζονται κρίσιμες στο Αιγαίο, όσον αφορά στην εξέλιξη των τουρκικών απειλών για παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχουν ξεσπάσει εσωτερικές διαμάχες που έλαβαν χθες Πέμπτη διαστάσεις.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όπως παρατηρούν έμπειρα στελέχη υπηρεσιών ασφαλείας, είναι ότι αυτή η «μίνι» εσωτερική κρίση στην ΕΥΠ εκτυλίσσεται σε μία περίοδο που η Υπηρεσία καλείται να διαχειριστεί μία εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στα ελληνοτουρκικά. Η «ανακωχή» που θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτονόητη σε μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών, λόγω της κρισιμότητας της περιόδου, φαίνεται ότι δεν εισακούγεται από αρκετούς στο εσωτερικό των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών.
Η συνέχεια εδώ…
https://www.ethnos.gr/ellada/116873_erides-stin-eyp-gia-ton-dioikiti-para-tin-krisimotita-ton-imeron-sto-aigaio
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.
Πρόσφατα σχόλια