«Αυτή είναι η ελληνική περιοχή κυριαρχίας» λέει η Τουρκία! – Για όλα τα υπόλοιπα θα δώσουμε μάχη!
- At 03 Σεπτεμβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Εκεί μας έφεραν οι υποχωρήσεις 52 ετών: Από τον 25ο μέχρι τον 32ο Παράλληλο όλα τα ελληνικά νησιά να θεωρούνται περιοχή τουρκικού ελέγχου!
Συνολικά 52 χρόνια υποχωρητικότητας στις τουρκικές απαιτήσεις, μετά την εισβολή τους στην Κύπρο, φέρνουν το σημερινό αποτέλεσμα να θέτουν τον 25ο Μεσημβρινό ως το όριο κυριαρχίας της Ελλάδας, με όλα τα νησιά από εκεί και προς Ανατολή να τα δηλώνουν ως «τουρκικής κυριαρχίας».
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια