Ευρωπαίοι τσαρλατάνοι και Έλληνες ευρώδουλοι…
- At 30 Μαρτίου, 2021
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Του Νίκου Ιγγλέση, Μέλος του ΙΗΑ
Όπως ήταν αναμενόμενο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου κατέληξε, με ελληνικές υπογραφές, σ’ ένα κείμενο Συμπερασμάτων που αποτελεί απενοχοποίηση και «φιλικό χάδι» προςτην Τουρκία. Οι τουρκικές εφημερίδες πανηγύρισαν, ενώ οι πολιτικοί σε Αθήνα και Λευκωσίαεξέφρασαν την ικανοποίησή τους !
Οι περίφημες κυρώσεις κατά της Τουρκίας αφού «έκαναν βόλτες» στα προηγούμενα Συμβούλια τώρα χάθηκαν. Εξάλλου ο κ. Μητσοτάκης έχει πολλές φορές δηλώσει ότι «οι κυρώσεις δεν είναι αυτοσκοπός». Έτσι, στο τελευταίο κείμενο Συμπερασμάτων περιγράφεται αναλυτικά η «θετική ατζέντα» για την Τουρκία.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του άρθρου…
Ευρωπαίοι τσαρλατάνοι και Έλληνες ευρώδουλοι | (professors-phds.com)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια