Ηρακλής – ΑΕΚ 2-2
- At 13 Φεβρουαρίου, 2017
- Από IoulAp
- In Αθλητικά
0
Η εμφάνιση του Μπάρκα, κόστισε στην ΑΕΚ (κακή αντίδραση στο 1ο γκολ, «έγκλημα» στο 2ο) το «τρίποντο» στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή (2-2) να… τσιμπάει ένα βαθμό-ανάσα! Χαζή κόκκινη ο Μπακάκης στο 82′! Στο -3 από την 5άδα η Ένωση!
Μόνο νίκες (πλην της αναμέτρησης στην Ξάνθη) και χωρίς να δεχθεί γκολ είχε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, από την στιγμή που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ. Και τα δύο, τελικά, έσπασαν στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή. Ενα ματς που ξεκίνησε ιδανικά για την Ενωση, με το γκολ του Βάργκας, εξελισσόταν σε εφιάλτη λόγω των λαθών άμυνας και Μπάρκα, με αποτέλεσμα ο Γηραιός να ανατρέψει την κατάσταση (2-1) και να πιστέψει σε μια σπουδαία νίκη. Ο Χριστοδουλόπουλος, όμως, έδωσε έστω την ισοπαλία στην ΑΕΚ, η οποία έχασε με τραυματισμό τον Γκάλο και με αποβολή τον -αντικαταστάτη του- Μπακάκη, χάνοντας ταυτόχρονα και την ευκαιρία να ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο της πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Από τα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ πήρε την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτή που ανέλαβε να κάνει παιχνίδι, απέναντι σε έναν Ηρακλή που πρόσεχε κυρίως την άμυνα του. Το σουτ του Χριστοδουλόπουλου στο 13′, η πρώτη τελική και για τις δύο ομάδες, δεν ανησύχησε τον Χουάντερσον αλλά δευτερόλεπτά μετά τον ανησύχησε για τα καλά η πάσα του Μάνταλου στον Ντίντακ, ο οποίος όμως κατάφερε από θέση για γκολ να στείλει την μπάλα πλάγιο άουτ… Η Ενωση πατούσε καλύτερα και το γκολ ήρθε τελικά στο 19′, με τον Μάνταλο να φεύγει στην κόντρα και να δίνει στον Βάργκας, ο οποίος απέφυγε ωραία τον αντίπαλο του και ακόμη πιο ωραία πλάσαρε τον όρθιο Χουάντερσον (0-1).
η συνέχεια εδώ :
http://www.gazzetta.gr/football/article/1046466/iraklis-aek-2-2





Πρόσφατα σχόλια